Kruipruimte isoleren

Home / Kruipruimte isoleren

Voor kruipruimte isolatie zijn er twee maatregelen; vloerisolatie en bodemisolatie. Vloerisolatie zorgt voornamelijk voor een hoger wooncomfort en een warmere begane grondvloer, maar omdat bodemisolatie ook andere vervelende problemen oplost of voorkomt gaan we op deze maatregel iets dieper in.

Vocht, grondwater, muggen, andere ongedierte of zwammen in de kruipruimte allemaal problemen veroorzaakt door een ongezonde en slecht geïsoleerde kruipruimte. Een kruipruimte is de basis van een woning en ook al  hoeven we niet dagelijks in de kruipruimte te zijn is het wel belangrijk dat deze ruimte droog en grondwater vrij is, tevens moet deze ruimte in alle gevallen goed geventileerd zijn. Wanneer de kruipruimte namelijk vochtig, nat en vol met zwammen of schimmels zit is het een kwestie van wachten tot deze problemen de woning in trekken… bol staand laminaat, verweerde plekken op de muren en een onaangename geur…U wilt niet weten wat zich allemaal voor problemen kunnen voordoen door een ongezonde kruipruimte.

Tijd om deze problemen op te lossen of nog beter voor te zijn! Tijd voor bodemisolatie!

Voor de werkzaamheden plaatsvinden zal er een isolatie adviseur een kijkje nemen in de kruipruimte. Staat er veel grondwater in de kruipruimte of doen er zich andere problemen voor ? dan zullen deze eerst opgelost moeten worden. In vele gevallen kan SCHOTGROEP isolatie ook deze problemen op te lossen door samen te werken met de verschillende SCHOTGROEP divisies.

Bodemisolatie kan op verschillende manieren worden aangebracht namelijk doormiddel van; een isolatiefolie, isolatieparels of kalkkorrels. SCHOTGROEP Isolatie werkt met al deze 3 producten, omdat iedere situatie vraagt om een eigen oplossing en ze de beste oplossing willen kunnen bieden.

Is uw kruipruimte erg verzakt ? Dan verzorgt SCHOTGROEP ook het ophogen van de kruipruimte zodat de kruipruimte weer op niveau komt. Het opnieuw op niveau brengen voorkomt direct problemen zoals; het afbreken van de riolering of leidingen of het verzakken van het straatwerk langs de gevel. Als de kruipruimte weer netjes op hoogte is, kunnen we direct de ruimte isoleren! Twee vliegen in 1 klap!

Wie wil nou niet in een lekkere knusse en gezellige huis wonen , vol met kaarsjes en een luxe gevoel hebben bij thuiskomst. Dit is allemaal mogelijk ,door een duurzame oplossing; kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie zorgt voor extra wooncomfort. In Nederland is het vaak koud en het regent veel. Kortom is het klimaat niet echt om van te genietenVandaar dat het erg belangrijk is om een lekker warm en cosy gevoel te hebben in je eigen huis.

Een paar tips om je huis interieur zo te creëren dat je met plezier thuiskomt kun je hieronder lezen;

  1. probeer soms een paar geurkaarsjes te laten branden of geurstokjes.
  2. neem een bodemisolatie ,zodat je het nooit meer koud hebt.
  3. neem een plant of zelfs meer planten in huis. Groen is een kleur dat voor rust zorgt.
  4. decoratieve spulletjes kunnen je huis ook een knusse uitstraling geven
  5. een open haard kan ook voor een intieme sfeer zorgen, lekker naast de open haard genieten van een glaasje wijn.
  6. probeer je huis te decoreren met lichte kleuren ,zo zorg je dat je woning groter oogt en lijkt het of je net wat meer ruimte hebt.

Dit allemaal hebben groot invloed op de sfeer in je huis. En niet te vergeten, neem een huisdier! Niets is leuker dan thuiskomen, waar je hond of je kat op je zit te wachten.